woensdag 26 september 2012

Op kamers

Ik woon alweer bijna een maand op kamers, maar hoe is het nu om op mezelf te wonen? Ik vind het geweldig. Je hebt onwijs veel vrijheid en er is niemand die zegt wat je wel en niet mag doen. Het was al heel lang een droom van mij om het huis uit te gaan. Veel mensen vragen mij of het juist niet eenzaam is om op kamers te wonen, maar ik heb tot nu toe nog geen moment gehad waarop ik me eenzaam voelde.
 
Ik woon dus in Alphen aan den Rijn, dat ligt vlakbij Den Haag en aangezien dat mijn lievelingsstad is, vind ik dat best wel fijn. Het is ongeveer een uurtje reizen richting school en dat is prima te doen. De verbindingen zijn goed op elkaar aangesloten. Momenteel wacht ik nog met smart op mijn studenten ov, want sinds dit schooljaar heb je pas recht op je ov wanneer je recht hebt op je studie financiering, pretty bullshit. Maar gelukkig heb ik hele lieve schoonouders die mijn vervoerskosten tot 1 oktober betaald hebben.
 
Ondertussen heb ik ook al een bijbaan gevonden, namelijk bij de supermarkt die letterlijk onder mijn school zit. Ik ben heel blij dat ik een baantje heb, want nu heb ik eindelijk een zakzakcentje extra.
 
Maar voor nu.... Een aantal foto's van mijn kamer:

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.