zaterdag 6 oktober 2012

Recept: Zuurkoolschotel met chorizo

 
Recept voor 4 personen, hoofdgerecht, bereidingstijd: 15 minuten.
 

Je hebt nodig: 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) - 1 chorizo (Spaanse worst, 250 g, in plakjes) - 1 zak gekookte wijnzuurkool (500 g) - 1 bakje cherrytomaten (250 g) - 1 el komijnzaadjes - 1 beker creme fraiche (200 g) - 100 g jong belegen kaas, geraspt.

Bereiden: 1. Verwarm de oven voor op 190 graden. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. 2. Verhit ondertussen in een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 6 minuten. Voeg de zuurkool, tomaten, komijnzaad en creme fraiche toe. Roer om en schep het mengsel in een ingevette ovenschaal. 3. Giet de pasta af en meng door het zuurkoolmengsel. Bestrooi met de kaas en zet de schaal 15 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.