donderdag 21 februari 2013

Hotspot: Pllek Amsterdam

Nee, er staat geen typfout in de titel, de hotspot waar ik het vandaag over ga hebben heet toch echt Pllek met dubbel 'l'. Laatst heb ik met school een bezoekje gebracht aan Pllek, een cafe aan het IJ in Amsterdam, bij het NDSM-werf. Nu is het NDSM-werf een van mijn favoriete plekjes in Amsterdam, het heeft er een prettige sfeer en er wonen/werken veel kunstenaars. Ook heb je hier de bekende rommelmarkt in de IJ-hallen.
Pllek is de nieuwe creatieve hang-out op de NDSM-werf met een fenomenaal uitzicht over het IJ en de stad. Pllek is opgebouwd uit rauwe industriele materialen met oude zeecontainers als belangrijkste bouwstenen. Pllek is vrij, verbonden, verassend, warm, creatief met aandacht voor bewust leven en duurzaamheid.

De keuken van Pllek is zeven dagen in de week open van 12:00 tot 21:00 uur. Pllek werkt met voornamelijk biologische seizoensproducten, uitsluitend biologisch verantwoord vlees en duurzaam gevangen vis. Ze doen hun aankopen zoveel mogelijk bij lokale bedrijven op de NDSM-werf of nabije omgeving.
De zaal van Pllek leent zich uitermate goed voor een bruiloft, feest, feestelijk diner of evenement waarbij je iets anders dan standaard wil. Pllek vind het leuk om daar samen met jou een creatieve touch aan te geven.
Foto 1: een sfeer impressie van het cafe. Foto 2: een lekkere ijsthee en een snelle service. Foto 3: uitzicht vanaf de veerpont richting het NDSM-werf, over het IJ.

1 opmerking:

  1. Oeh, dat ziet er niet verkeerd uit! En wat een geweldig uitzicht, lijkt me heel tof om daar 's zomers lekker buiten te ziten!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.