zaterdag 26 april 2014

4 redenen waarom gamen echt leuk is

Gamen is hartstikke leuk, en ik spendeer dagelijks wel een aantal uur met mijn geliefde PlayStation. Ik speel voornamelijk de spellen Call Of Duty en Guitar Hero (en dan de Aerosmith versie), en ik vind het leuk. Gamen is echt niet alleen maar iets voor mannen of nerds, het begint ook steeds populairder te worden bij het vrouwelijk schoonheid. Vandaag vertel ik jullie vier redenen waarom gamen echt leuk is.
X | via Tumblr

Tijdverdrijf Verveel je je stierlijk op een druilerige zaterdagmiddag en heb je geen zin om de deur uit te gaan? Vroeger was je dan zoet geweest door uren op de Nintendo te spelen. Dus waarom zou je nu dan gewoon niet weer opnieuw gaan gamen als tijdverdrijf?

Family time Je zus of broertje is natuurlijk een schat, maar soms kun je hem of haar weleens achter het behang plakken van irritatie. Om je zusje of broertje koest en stil te houden, kun je natuurlijk gaan gamen. Dan ligt de aandacht bij het spel en niet bij het irriteren van jou.

Goede eerste indruk Wil je echt een goede eerste indruk maken op een man? Laat dat sexy jurkje en je killer heels dan maar in de kast. Er is niets zo aantrekkelijk als matchende interesses. Helemaal als blijkt dat je ineens heel veel verstand hebt van games.

Denksport Een spelletje op een gameconsole spelen is niet alleen just for fun. Ook je brein kun je er goed mee trainen. Bijvoorbeeld met een potje sudoku of een spel waarbij je diep moet moet graven om tot een antwoord te komen. Even je luie hersenen weer wakker schudden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.