zaterdag 25 oktober 2014

Zeven tips om budget kleding te scoren

Ik ben iemand die maar al te graag kleding koopt, maar dan wél zo goedkoop mogelijk. Want, waarom veel geld voor een kledingstuk betalen als het ook veel goedkoper kan? Precies, zo denken mijn hersenen dus continu. Vandaag deel ik met jullie een aantal van mijn tips om kleding zo goedkoop mogelijk te kunnen scoren.
😊

Het sale rek in winkels: in de sale periode heb je in alle winkels wel enorm veel uitverkoop, en in dat rek kan altijd wel wat leuks hangen.

Kringloopwinkels: voor veel mensen klinkt dit misschien niet als muziek in de oren, maar ook bij een kringloopwinkel kan je toffe dingen scoren en nog veel een belachelijk goedkope prijs ook nog. Bij een kringloop is het wel even goed zoeken, en is er misschien niet altijd wat leuks, maar als je wat vindt, voelt het alsof je de hoofdprijs gewonnen hebt.

Marktplaats: hetzelfde verhaal als bij de kringloopwinkel, maar op marktplaats kan je wat makkelijker zoeken.

Webshop items van goedkoop naar duur zetten: door dit te doen, komen de goedkoopste kleding stukken bovenaan de pagina te staan, en wie weet zit er wel wat leuks tussen.

De ij-hallen in Amsterdam: dit is een maandelijks evenement waar heel veel vintage en tweedehands kleding wordt verkocht voor een zacht prijsje.

Vintage per kilo: ook dit is een terugkerend evenement, waar je voor je kleding betaald per kilo. Meestal betaal je zo'n tien euro per kilo, dus best goedkoop.

Vlooienmarkten/rommelmarkten: ook hier kun je, net als bij kringloopwinkels en de ij-hallen, vaak goedkope items scoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.