zondag 9 september 2012

Ameland dag 3 - 26 augustus 2012

'' Voor vandaag was er heel slecht weer voorspeld, 17 graden met onweer en regen. Maar achteraf viel het allemaal reuze mee. Er is maar twee keer een regenbui van 5 minuten geweest en geen onweer. 's Middags hing er overigens wel een sterke wind.

In de middag hebben we een kleine wandeling gemaakt langs de weilanden en het vliegveld in Ballum. Het was redelijk fris (mede dankzij de wind), dus we waren weer snel binnen.

's Avonds aten we zelfgebakken hamburgers op brood met sla en gebakken aardappeltjes. Na wat gegeten te hebben gingen we weer terug naar buiten. Vlak bij ons huisje vonden we een voetpad wat ons richting het strand leidde. Nu hebben we twee manieren om naar het strand te lopen. Het is een hele mooie route om te lopen. En als je helemaal boven op de duinen bent, heb je een prachtig uitzicht. We maakten wat foto's en na wat rond gelopen te hebben, gingen we weer terug.

Daarna volgden er een paar tv-uurtjes en gingen we weer opnieuw naar buiten, rond middernacht. We liepen het pas ontdekte paadje weer op en gingen op een bankje zitten met uitzicht over de duinen. De maan (en vuurtoren) scheen ook en dat zorgde ervoor dat het er nog mooier was. Na een poosje klommen we verder de duinen op en af en maakten we een strandwandeling. De geur en het geluid van de woeste zee, en het gevoel van schelpen die kapot gaan onder je schoenen, zijn heel rustgevend. Daar kon ik dus lekker door gaan slapen. ''



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.