woensdag 18 december 2013

Review Beyoncé Heat

Vandaag heb ik weer eens een review voor jullie, van een parfum van Beyoncé die ik van mijn schoonouders voor Sinterklaas heb gekregen.
Beyoncé Launches First Fragrance Heat

Beyoncé Heat is een betoverende geur die het vuur in mensen aanwakkert. Het is een unieke uiting van de krachtige sensualiteit van een vrouw. Tegelijkertijd is het parfum elegant, vrouwelijk en een beetje mysterieus. Dit parfum weerspiegelt een zelfverzekerde vrouw die niet bang is om te begeren en te worden begeerd.

Deze weelderige fles is onderaan rond gevormd en versmalt tot een strakke vierkant rode hals die het effect geeft van een brandend vuur aan de binnenkant. Voor het ultieme luxueuze effect is de top van de fles afgezet met een gouden rand, waarin de woorden 'Beyoncé' en 'Heat' zijn gegraveerd, af te sluiten met een luxe dop.

Beyoncé Heat is een bloemig, fruitig en houtachtig parfum dat wordt gekenmerkt door de geur van zeldzame en sensuele bloemen.

Topnoten Een bloemig bouquet van magnolia, neroli en rode vanille orchidee met een vleugje roze perzik van een harmonieuze geur.

Hartnoten De hartnoten zijn bitterkoekjes, zoete kamperfoelienectar, en muskus voor een subtiele, sensuele ervaring.

Basisnoten De warme en sexy basisnoten van reuzenpijnboom, tonkabonen en amber blijven hangen om de zintuigen te verleiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.