maandag 31 maart 2014

Healthy recipe: havermout en cookie dough koekjes

Eergisteren deelde ik al drie gezonde snacks met jullie die handig zijn om mee te nemen naar je werk of school. Vandaag en morgen deel ik nog twee recepten met jullie, die makkelijk zijn om te maken en die je ook mee kunt nemen voor onderweg. Vandaag maken we samen havermout en cookie dough koekjes.



Ingrediënten
100 gram rauwe cashews - 102 gram havermout - 2 eetlepels agave - 1 eetlepel maple syrup - 1 theelepel vanille - 50 gram chocolade chips.

Zo maak je het
1. Mix de havermout met de cashews in de blender en blend tot een poeder.
2. Doe de agave, maple syrup en vanille erbij en mix tot het een zachte mix is.
3. Doe de mix in een kom en roer de chocolade chips erdoorheen.
4. Maak balletjes van het deeg.
5. Verpak de balletjes in plakfolie en bewaar ze in de koelkast, kun je ze 's ochtends in je tas stoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.