dinsdag 1 april 2014

Healthy recipe: havermout repen

Gisteren deelde ik al een lekker en gezond recept met jullie, en vandaag weer één. Namelijk een recept voor heerlijke havermout repen. Havermout kun je niet alleen als ontbijt gebruiken, maar ook heel makkelijk in een snack verwerken. Deze havermout repen zijn super makkelijk om te maken en heel gezond.



Ingrediënten
150 gram havermout - 100 gram rozijnen - 125 gram onbewerkte, gehakte cashewnoten - 50 gram zaden (lijnzaad, zonnebloempitten) - 250 ml hazelnootmelk - 1 ei - 1 theelepel kaneel.

Zo maak je ze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Mix alle droge ingrediënten.
3. Mix alle natte ingrediënten.
4. Doe de mix in een bakblik die je met bakpapier hebt bekleed.
5. Doe het bakblik met de oatmeal mix 40 minuten in de oven.
6. Haal het bakblik uit de oven, laat de oatmeal bars een uur afkoelen en snijd ze dan in stukken, het is ongeveer genoeg voor negen havermout repen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.