woensdag 16 april 2014

Elf redenen waarom Tinder leuk is

Vandaag ga ik het met jullie hebben over Tinder, een datingsapp die ik sinds een poosje ook voor de lol uit probeer. Tinder is de nieuwe hit sensatie in mobiel Nederland. Op het wereldwijde web vond ik elf redenen waarom Tinder nou zo'n leuke app is en die redenen deel ik vandaag met jullie.
Heheh tinder

1. Het is een digitale vleeskeuring, en dat is prima. Ouderwets mannen kijken. Maar nu gewoon op je telefoon. Jij geeft aan of je hem leuk vindt, of niet. Simpel he?
2. Het is een soort Facebook, maar dan zonder gasten. Alle jongens zijn eruit gefilterd. Do we need to say more?
3. Je kunt je eigen grenzen aangeven. In tegenstelling tot vroeger, mag je nu wel zelf je grenzen aangeven. Jij wilt alleen jongens tussen de 24 en 26 jaar binnen een afstand van 2 kilometer? Nou, vink dat dan maar aan buddy!
4. Het is een potentiële ego-boost. Elke keer weer als jij een notificatie krijgt dat je wéér een match hebt, voelt het toch een beetje alsof je een mannen magneet bent. En dat zonder enige moeite te doen. Tip: geef alle voorbij dartelende heren een groen vinkje om je match kansen te verhogen.
5. Het is lachen om met vrienden te doen. Waar vriendengroepen vroeger verslaafd raakten aan wiet en bacardi cola, daar komt men nu op de vrijdagavond gezamenlijk bij een om te Tinderen.
6. Het is verslavend. Nou, nog eentje voor het slapen gaan. Vervolgens ben je om half twee 's nachts nog steeds aan het keuren, op foto's aan het klikken en potentiële partners aan het regelen.
7. Je komt nieuwe mannen tegen. Op zoek naar nieuwe visjes in de vijver! Download Tinder en er zal een stortvloed aan verse vis op je neerdalen. Dus, hengeltje poetsen en uitwerpen dat ding!
8. Je komt bekende mannen tegen. Altijd al een crush gehad op die mooie jongen met die prachtige ogen? Ook zij kunnen tegenwoordig op Tinder zitten!
9. Je kunt altijd en overal hosselen. Heb jij ooit een man versierd terwijl je druk bezig was met naar de wc gaan? Nee, precies.
10. Blauwtjes lopen zijn minder pijnlijk dan normaal. Als jij in de plaatselijke bar een opmerking plaatst in de trant van 'Hoi', en de deerne in kwestie reageert met 'sorry, maar ik wil gewoon dansen', dan kan dat best pijnlijk zijn. Heb je op Tinder geen last van.
11. Tinder herbergt vele beauty's waar jij croissants mee wilt eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.