zaterdag 17 mei 2014

Films die ik de afgelopen tijd heb gezien

Mijn verslaving aan Netflix is nog steeds onwijs aan het groeien, onlangs heb ik Dexter volledig afgekeken, en nu gebruik ik Netflix voornamelijk om af en toe een filmpje te kijken. Vandaag vertel ik jullie de films die ik de afgelopen periode gekeken heb.
Johnny


The Lone Ranger
John Reid (Armie Hammer) is een man van de wet die zich heeft omgevormd tot The Lone Ranger, de gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn Indiaanse compagnon Tonto (Johnny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Beide onwaarschijnlijke helden zullen ook met elkaar moeten leren samenwerken.

Remember Me
Tyler Hawkins is een jongen die na zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw, Ally Craig, die een tragedie heeft meegemaakt maar daarna juist de carpe diem filosofie omarmt. De twee krijgen wat met elkaar, maar niet al het emotionele puin is meteen geruimd.

Walk The Line
Country legende Johnny Cash (Joaquin Phoenix) vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Naarmate hij steeds bekender wordt en dus geld begint te verdienen komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley. Maar de roem wordt Johnny te veel en hij raakt aan de drugs.

Secret Widow
Een schrijver, Morton Rainey, heeft zich teruggetrokken in zijn buitenverblijf aan de oevers van Tashmore Lake, nadat zijn vrouw is vreemdgegaan. Op een dag arriveert er een man, John Shooter genaamd, die Morton ervan beschuldigt zijn verhaal te hebben gestolen. Morton tracht de man ervan te overtuigen dat dit echt niet het geval is, en probeert hem het originele verhaal te laten zien, dat twee jaar eerder is geschreven dan Shooter's verhaal. Op de één of andere manier lukt het hem echter niet het origineel te vinden en beginnen er vreemde te gebeuren...

Confessions Of A Child Of The Century
Parijs: 1830, verraden door zijn minnares, uitgeput in wanhoop en losbandigheid. Zijn vaders dood leidt hem naar het land waar hij Brigitte ontmoet, een weduwe die tien jaar ouder is. Octave valt hartstochtelijk in de liefde, maar heeft hij de moed om het te geloven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.