donderdag 4 september 2014

Zo herken je een player!

Players zijn mannen die enkel uit zijn op seks. Ze houden er meerdere schatjes op na, die doorgaans niet van elkaars bestaan op de hoogte zijn. Sterker nog: players willen zo veel mogelijk vrouwen versieren en met hen het bed in duiken, zonder een emotionele band aan te gaan. Hieronder lees je een opsomming van eigenschappen waaraan je een player kunt herkennen. Handig als je niet zit te wachten op iemand die enkel op je lichaam uit is.
Man-whore

Players gaan pijlsnel. Een player is niet uit op een langdurige relatie. Hij wil je lichaam, en dat wil hij zo snel mogelijk. Hij wil bovendien zo min mogelijk tijd, moeite en geld investeren. Als een man je bij jullie eerste contact direct probeert te zoenen of zelfs het bed in wilt duiken, dan is de kans groot dat jij niet de eerste bent bij wie hij dit probeert.

Players zijn thuisblijvers. Een player gaat liever niet met je uit. Hij spreekt bij jou thuis of bij hem thuis af, maar niet in een café, restaurant of nachtclub. Hij wil namelijk niet met jou gezien worden door zijn andere "vriendinnen". Een keertje 's middags koffiedrinken in een broodjeszaak kan nog, maar grote openbare en sociale plekken zal hij mijden.

Players zijn ongeïnteresseerd. Een player lijkt misschien geïnteresseerd, maar dat is hij niet. Hij zal naar je privéleven vragen, maar alleen uit eigenbelang. Hij wil weten waar je woont, of je een relatie hebt, wat je telefoonnummer is en waar je werkt. Hij zal je echter niet (of in ieder geval zonder oprechte interesse) vragen naar je gevoelens, interesses, familie of emoties.

Players zijn vaak onbereikbaar. Een player sms't of belt je zo min mogelijk. Bovendien is hij voor jou heel onbereikbaar. Hij neemt niet op, belt niet terug, reageert niet op je sms'jes of e-mailtjes en zoekt alleen contact op momenten dat het hem uitkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.