maandag 20 oktober 2014

Ultieme date ideeën + foto inspiratie

Laatst had ik in de trein ineens heel veel inspiratie en leuke ideeën voor verschillende dates waar ik mijn vriend mee kan verassen. Maar, het leek mij ook ontzettend leuk om deze ideeën met jullie te delen. Dus bij deze! Onderaan de post vind je ook nog eens veel inspiratie in foto's.
-Simplicity
Picknicken: vul een leuke picknickmand met allerlei lekkers die je bijvoorbeeld zelfgemaakt hebt, en drinken, en ga gezellig met je liefje picknicken. Je kunt bijvoorbeeld picknicken in het park, op het strand of in de duinen, of maak het extra romantisch door het tijdens de zonsondergang te doen.

Wandelen: het is niet alleen goed voor je, maar ook een leuke tijdsbesteding. Maak eens een romantische wandeling hand in hand door het bos, over het strand of door een -nog onbekende- stad.

Road trip: reis samen met de trein of auto door Nederland en bezoek unieke locaties of winkels. Je kunt bijvoorbeeld langs toffe kringloop- of vintage winkels gaan, als jullie daar van houden.

Samen koken: perfect om na een leuk dagje uit te doen, want jullie hebben dan geheid honger. Je kunt samen een pizza bakken, of een kapsalon maken (waar binnenkort een lekker en makkelijk recept voor online komt).

Meer leuke date ideeën: een comedy café, naar een ouderwetse speelhal, dierentuin, uit eten in een schattig restaurantje, samen naar de sterren of zonsondergang kijken, naar een museum of casino, festival of concert, bioscoop, pretpark, bowlen, drankjes doen op een terrasje.

Nog meer date inspiratie, maar dan in foto's:
UntitledUntitled<3All Things ❤️💭I want this | via Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.