maandag 4 maart 2013

Kruiden en hun werking

Gisteren schreef ik nog een artikel over de voordelen van het drinken van kruidenthee. Vandaag vertel ik jullie welke verschillende kruiden er zijn, en wat hun precieze werkingen zijn. Altijd handig om te weten wanneer je een kopje kruidenthee drinkt.

; Citroenkruid: deze kruidensoort heeft een goede werking op de galblaas en de spijsvertering.
; Lavendel: ook lavendelbloemen hebben een positief effect op de spijsvertering. Daarbij heeft lavendel een kalmerende werking waardoor het helpt bij het slapen gaan of om tot rust te komen. Ook bij duizeligheid en migraine heeft lavendel een positieve invloed. Lavendel zit verwerkt in de nieuwe Pickwick Slaap Lekker thee.
; Ginseng: hiervan wordt je weerstand tegen ziekteverwekkers groter. Het genezingsproces wordt ook versneld en ginseng heeft een positief effect op je concentratie. Ginseng zit verwerkt in de nieuwe Pickwick Liefde & Passie thee.
; Brandnetel: werkt goed tegen huidkwaaltjes als acne, eczeem en verbranding. Ook is het goed voor je spijsvertering en werkt het tegen gal- en leverkwalen. Brandnetel zit verwerkt in de nieuwe Pickwick Spijsvertering thee.
; Gember: werkt tegen hoofdpijn, misselijkheid en darmklachten. Gember zit verwerkt in de nieuwe Pickwick Weerstand thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.