woensdag 14 augustus 2013

Makkelijk afvallen doe je zo

Afvallen hoeft niet altijd je volledige aandacht te vragen of je hele leven over hoop te gooien. Met een klein beetje inspanning kom je er ook wel. Maar dan moet je toch wel weten hoe je het moet aanpakken.
Slike vremenske crte | via Facebook


1 Drink drie tot vijf kopjes groene thee per dag. Het is niet alleen ontzettend lekker, in groene thee zit ook een stofje waardoor je sneller vetstoffen verbrand, maar dan moet je er geen suiker bij doen. Nog een voordeel van het drinken van groene thee is dat er minder ruimte in je buik overblijft voor andere dingen, dus je hebt minder trek om te snacken.

2 Zorg dat ongeveer 30% van de calorieen die je eet afkomstig is uit eiwitten. Eiwitten versnellen de opbouw van spiermassa, verhogen je vetverbranding en versnellen je stofwisseling. Daarnaast onderdrukt eiwit de eetlust, waardoor je over de hele dag minder zult eten.
(22) Coups de cœur | Tumblr
3 Melk is goed voor elk, dat is ondertussen wel een bekende uitspraak onder ons. Zuivel producten zorgen voor een gunstig effect op vetafbraak bij drie of vier porties per dag.

4 Je verbrand tot wel drie keer zoveel door meteen te sporten na het ontwaken dan wanneer je op een ander moment van de dag sport. Als je sport zonder te ontbijten, verbrand je namelijk opgeslagen vetten, omdag je maag leeg is.

5 Slaap volgens een regelmatig schema. Als je langer of korter dan 7 a 8 uur per dag slaapt, heb je meer kans op een gewichtstoename en ook nog eens een toename in snacktrek.
Untitled
exercise | via Tumblr

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.