dinsdag 8 april 2014

Redenen waarom je zou moeten daten

Daten kan lastig zijn. Moet je nou wel ja zeggen tegen die jongen die je mee uit hebt gevraagd gevraagd? Wat moet je aan? Zou hij me wel leuk vinden? Vaak zeg je dan maar nee, omdat het zoveel gedoe is. Maar daten is juist hartstikke goed. Vandaag vertel ik jullie een aantal redenen waarom je ja moet zeggen tegen daten.
Mac n Cheeze😍
Er zijn genoeg redenen om nee te zeggen tijdens een date. Het is vermoeiend, je vindt de jongen niet leuk, je voelt je onzeker. Maar je kunt juist heel veel leren van daten! Probeer eens ja te zeggen in plaats van nee. Waarom? Dat lees je nu!

Daten is hartstikke leuk! Probeer het niet in te zien als 'moeten', maar zie het als een leuke vrijetijdsbesteding. Zorg dat jullie iets gaan doen wat jij leuk vindt. Naar de film gaan, lekker kletsen in een café, uit eten... Super leuk.

Daten draagt ook een positieve zin bij aan je social skills. Je leert met mensen omgaan, gesprekken te voeren en op gang te houden, je verplaatsen in een ander, je manieren. Kruip uit je schulp en ontwikkel je tot een social butterfly.

Daarnaast is daten een goede opkikker voor je zelfvertrouwen. Jouw date wil op date met jou! Waarschijnlijk zal hij jou wel een paar complimentjes geven. En die neem jij natuurlijk maar al te graag in ontvangst.
date
In de pubertijd ben je op zoek naar wie je bent. Daten helpt om je als persoon te ontwikkelen. Je leert jezelf goed kennen tijdens het daten. Jouw date vraagt waarschijnlijk veel dingen aan jou en dan word je gedwongen om over jezelf na te denken. Door het daten kom je achter je karakter en persoonlijkheid.

Soms wijs je iemand af, omdat je niet denkt dat hij bij je past. Maar hoe weet je dat nou? Als je het niet probeert, dan weet je dat ook niet. Door daten kom je erachter wat je wilt. Wat zoek je in een jongen en wat vooral niet?

Een mislukte date is natuurlijk niet leuk, maar het is echt niet het einde van de wereld. Misschien is je date niet goed voor een relatie, maar er kan ook een vriendschap door ontstaan.

En misschien wel het belangrijkste punt: je kunt er je vriendje door ontmoeten! Zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan om verliefd te zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.