woensdag 21 januari 2015

Review: W7 In The Buff Lightly Toasted

Als jullie mijn beauty shoplog van een poosje geleden hadden gezien, dan is het jullie vast niet ontgaan dat ik maar liefst twee palettes van W7 heb weten te bemachtigen bij de Op = Op Voordeelshop! Gisteren is er al een review verschenen van het In The Buff Natural Nudes Eye palette, en vandaag is het tijd voor de Lightly Toasted palette!
Displaying foto 1.JPG
In The Buff Lightly Toasted is het vierde palette in het assortiment van W7. Het palette bevat mooie natuurlijke tinten met wederom een geweldige pigmentatie. Dit palette bestaat uit kleuren met een matte én glanzende finish.
Displaying foto 2.JPG
Displaying foto 3.JPG
In het In The Buff Lightly Toasted palette zitten twaalf prachtige, naturelle oogschaduws. Allemaal natuurlijke tinten, van licht naar donker en met warme en koele ondertonen. Doordat er matte en glanzende oogschaduws in zitten, maakt het een veelzijdige palette. Je krijgt er wederom weer een tweezijdige kwast bij, met een klein oogschaduwkwastje en aan de andere kant een sponsapplicator.
Displaying foto 4.JPG
Ik ben enorm onder de indruk van de pigmentatie. Zelfs de matte tinten geven meer dan genoeg kleur af! Ook de lichte kleuren zijn intens en duidelijk genoeg, waar ik zeer tevreden over ben. De oogschaduws zijn van prima kwaliteit. Ze geven veel kleur af, werken makkelijk samen en laten zich prima blenden.

Producten van W7 zijn onder andere te koop bij de Op = Op Voordeelshop en online. Dit In The Buff Lightly Toasted palette kostte 7,98.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.