woensdag 27 juni 2012

Chinese omelet met roerbakgroenten

Hoofdgerecht - bereiden: 15 minuten - 4 personen - 505 kcal per persoon.


Ingrediënten: 8 eieren, 6 el zonnebloemolie, 2 zakken Chinese roerbakgroenten (a 400 g), 4 el ketjap manis, 1 pak tomatensaus (tomato frito, 350 ml), 3 el gembersiroop.

Bereiden:
  1. Klop de eieren met peper en zout los in een kom. Verhit in 2 grote koekenpannen elk 2 el olie. Verdeel het ei over de pannen en bak op middelhoog vuur in 5 min. 2 omeletten. Keer ze halverwege. Leg de omeletten op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.
  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Roerbak de groenten 5 min. samen met de ketjap en peper en zout. Verwarm ondertussen in een steelpan de tomato frito met de gembersiroop.
  3. Halveer de omeletten en leg op 4 borden een halve omelet. Verdeel de groenten erover en klap de omelet dubbel. Serveer met de zoete tomatensaus. Lekker met rijst. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.