Je hebt nodig (voor 4 personen):
1 pak Chinese eiermie (250 gram), 2 el wokolie, 2 rode uien in partjes, 1 zak Thaise roerbakmix (400 gram), 1 schaal wokgarnalen met knoflook (200 gram), 2 el groene currypasta (potje 225 gram, Koh Thai), 1 blik kokosmelk (400 milliliter), 1/2 bakje basilicum (a 15 gram) blaadjes in reepjes.
Bereidingswijze:
1. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Bak de ui al omscheppend 1 minuut. Voeg de roerbakmix toe en bak nog twee minuten.2. Schep de garnalen met de currypasta door de groenten. Roerbak 1 minuut. Schenk de kokosmelk erbij. Verwarm de curry nog twee minuten.
3. Verdeel de mie over vier diepe borden. Schep er de garnalencurry op. Bestrooi met basilicum.
Tip: serveer met partjes limoen voor een extra fris accent.
Ziet er lekker uit!
BeantwoordenVerwijderen